Posted by

Lucian Cojocaru Vrei Si Bani Vrei Si Iubire

Lucian Cojocaru Vrei Si Bani Vrei Si Iubire

Desene animate - Tom si Jerry. Notice: Undefined variable: insert in /home/desenea/public_html/desene-animate.php on line 181.

Lucian Cojocaru Vrei Si Bani Vrei Si Iubire

Daca ati fi toti masoni v-ar fi mai bine un pic!Stiti cum sunteti voi care nu sunteti masoni?Pur si simplu nu sunteti masoni! Va asteptati la mai mult?De aceea nu sunteti mai mult!Masonismul imputineaza nu mareste!Daca vrea cineva dintre voi sa fie mason sa invete pe de rost urmatoarele reguli: 1.Intelegerea proiecteaza posibilitati! 2.Gandurile oamenilor sunt fiinte vii! 3.Aceasta este lumea in care totul se manifesta! 4.Lucrul cel mai greu de inteles este acela de la sine inteles!

Urmatoarele 4 reguli alta data radu. Inca mai sunt romani prosti care zic ca traiesc bine.

Nici pe Isus Cristos nu l-au crezut diavolii de asa zisi oameni. Toti porcii de dupa 89 din securitate au devalizat Romania si si-au facut partide, niste adevarati vampiri ai acestei natii numite Romania. Cine conduce Romania din umbra???

Masonii si securitatea, pupuincuristii celor care taie pensii si salarii si ne fac viata un iad. Ei sunt cei care nu cred, pentru ca au interesul ca lucrurile sa mearga cat mai prost in Romania. Nu conteaza decat afacerilelor, Supermarcheturile de rahat cu Euri la gramada pentru al prosti pe romanul de rand si mai tare. Cei care fac genocid cu acest popor greu incercat de-a lungul si de-a latul istorieisunt cei care au tras la revolutie si au scos lumea in strada pentru a provoca lovitura de stat, impreuna cu marele patriot al Ungariei Laslo Tokes, care dupa 89 latra ca un nebun pe la portile Europei impotriva Romaniei. Majoritatea masonilor si celor din partide care au functii importante de fapt nici nu sunt romani adevarati.Probabil doar niste evrei asa dupa cum stim care se plimba prin toata lumea, depun conturi prin strainatatesi devin miliardari peste noapte cu bani stransi rapid de la populatie. Nici acum nu se stie exact ce-au facut cu banii FNI, ca sa dau doar un exemplu.

Taie de la copii si mame sau bunici,ca nu se mai satura de cat de bogati sunt.S-au ajuns saracii de ei.Dupa cum vedeti asa iubesc ei Romania si inteleg sa conduca acest popor, amarandul si mai mult si scurtandu-i viata. Pentru ca-saroganti, rai, fara suflet si in acelasi timp si prosti.Ei se cred importanti si destepti pentru simplulmotiv ca s-au priceput la furat si vandut Romania. Cine a vandut-o la fier vechi??? Simplu, partidele politice.Interesul de fapt pe tot globul, este sa moara tot mai multa lume.

Din 6 miliarde de oameni saq mai ramana vreo 3-4 miliarde.Cam asta se vrea.Se pare ca masonii din Israel si SUA, trag toate sforile. Ganditi-va la FMI, cei acre sunteti de buna credinta si o sa-mi dati dreptate. Dar inainte de a spune ca nu crezi nimic, tu omule de rand cu 8-10 clase sau doar 4, explica-mi de ce trebuie sa mancam toate Eurile bagate in toate alimentele, ti-ai pus intrebarea cand te doare inima,ficatul, simti cum ti se scurteaza viata, vei continua sa bei coca cola cu o fiola de vin alimentar contra facut, sa cumperi atatea si atatea margarile hodrogenate facute din plastic si in final vei muri la 40=50 ani daca mai si fumezi??? Torrent Providers.

Ti-ai pus acete intrebari? De ce oamenii cotrobaie prin gunoaie zi de zi? Iti spun eu draga,,Toma Necredinciosul”. Daca nu observi aceste lucruri inseamna ca ori esti securist mason sau evreu, ori faci parte dintr-un partid sau esti chiar prost. Poti sa fi tu psihologul lui peste, ca inseamna ca esti un papagal nenorocit daca crezi ca tot neamul romanesc tolereaza imbecilitatea voastra de parveniti. Nebun esti doar daca negi ca esti roman desi te-ai nascut in aceasta tara. Nu va luati dupa toti evreii si parvenitii astia care se bat cu pumnul in piept dupa ce v-au furat revolutia si speranta la viata.

Si inca ceva. Ati uitat ca pe lumea asta caracterul conteaza mai mult decat banii. Ma pis pe toti banii vostrii de politicienisi lingai ce sunteti anti-romani. Si hai la lupta cea mare impotriva partidelor politice.Votati in 2012 PP (Partidul Poporului), ultima si singura speranta pentru Romania si cei necajiti, luptati impotriva guvernului mondial. Mai bine cu China decat cu SUA.O sa vedeti ca am avut dreptate.

Ce, nu v-ati saturat cat au scumpit alimentele alea din plastic pwe care le mancati si cu euri, de dati banii pe toate prostiile? Ce bine v-a facut fostul sau actualul guvern? V-au scumpit alimentele si taiat pensiile si salariile timp de 21 ani de la revolutie pana azi si urmeaza si mai rau. Adrian, iti impartasesc supararea, dispretul, nemultumirea si tot ce ai scris tu aici. Eu cred doar in noi romanii nascuti in Romania unde s-au nascut si stramosii stramosilor nostri. Din pacate suntem foarte dezbinati din cauza ca asupra noastra dealungul secolelor au trecut toate popoarele lumii si tot ce a fost mai rau din ei au lasat aici. Sa pastram traditiile nostre, sa ne iubim pamintul, sa luptam pentru libertatea noastra si a urmasilor nostri.

Iesiti in strada oameni buni si alaturati-va noua celora de pe pamintul asta si mai lasati dracului de “afaceri” dubioase si pe cei care le fac. Oare chiar toti am uitat ce inseamna bunul simt? Nu mai faceti jocul celora de la putere.

Iesiti in stare sa rasturnam guvernul. Acum ori niciodata! Moarte celor care ne-au vindut tara!!!!!!!!!!!!!!!

Dacus Fortis. Este american de origine evreiasca. Nu stiu ce sa va spun. Ca o sa fie bine, habar nu am. Tot ce pot sa adaug este ca sunt foarte hotarati, plini de ura si foarte duri. NU AU SENTIMENTE POZITIVE SI NICI RESPECT FATA DE SINEVA CARE NU FACE PARTE DIN “LUMEA” LOR. Cei “adoptati” sunt doar “suportati” pentru a-si duce la bun sfasit planul lor.

Un sfat, nu-i bagati in seama sau tratatii cu superioritate – noi le suntem superiori – si cu sentimente pozitive. Vor ajunge pana la urma sa se bata intre ei! Liniste, Pace si multa Iubire! De obicei spuneam si Lumina, acum nici nu mai indraznesc s-o scriu. Cand o sa va dati oare seama ca Dumnezeu nu exista. Nici Satana, nici alt zeu sau entitate cereasca bla bla bla. Suntem pur si simplu creati printr-o explozie, suntem “praf de stele”.

Chiar daca fac ritualuri masonii astia nu ii ajuta la nimic. Hipnoza, manipularea si alte abureli sunt pur si simplu niste abureli in sensul propriu. Daca nu cititi o sa fiti aburiti. Eu zic sa ignorati aceste societati, gasiti-va un partener de viata, iubiti, scrieti o carte, distrati-va, ascultati muzica,petreceti timpul cu prietenii si familia, traiti-va viata si beti multa apa.

La final toti ajungem in acelasi loc, conteaza ca la 80-90 de ani cand va veni momentul sa putem spune ca am facut ce am vrut in viata, ne-am trait-o din plin! S-a nascut in 2004 dar este crescut departe de Romania, Si nastase face parte din Clubul Rottary. Garantat 100% Exista masonerie in masonerie.

Multi din cei intrati chiar de grad 33 nu stiu in ce s-au bagat. Multi cred ca sunt chiar inchinatori la Dumneyeu si ca fac parte dintr-un club al elitelor. Problema este ca masoneria asta cunoscuta de toti e condusa de adevarata masonerie din interior inchonatori la marele arhiect, la luminat care numai Dumnezeu nu e. Toata politica,cultura, tv etc este condusa sa nasca ura si dorinta de rau in oamenidar binele va invinge chiar daca 3,5 ani vom avea iadul pe pamant 9nai sunt vreo 25 de ani pana atunci. Free Download Mp3 Lagu Takicuah Di Nan Tarang there. Ar trebui sa mai vedeti noutatile din fizica cuantica si veti intelege.

Pacea fie cu voi si in sufletele voastre. Si cei buni stiu multe si sunt bine organizati yo.

Inca mai sunt romani prosti care zic ca traiesc bine. Nici pe Isus Cristos nu l-au crezut diavolii de asa zisi oameni. Toti porcii de dupa 89 din securitate au devalizat Romania si si-au facut partide, niste adevarati vampiri ai acestei natii numite Romania. Cine conduce Romania din umbra??? Masonii si securitatea, pupuincuristii celor care taie pensii si salarii si ne fac viata un iad. Ei sunt cei care nu cred, pentru ca au interesul ca lucrurile sa mearga cat mai prost in Romania. Nu conteaza decat afacerilelor, Supermarcheturile de rahat cu Euri la gramada pentru al prosti pe romanul de rand si mai tare.

Cei care fac genocid cu acest popor greu incercat de-a lungul si de-a latul istorieisunt cei care au tras la revolutie si au scos lumea in strada pentru a provoca lovitura de stat, impreuna cu marele patriot al Ungariei Laslo Tokes, care dupa 89 latra ca un nebun pe la portile Europei impotriva Romaniei. Majoritatea masonilor si celor din partide care au functii importante de fapt nici nu sunt romani adevarati.Probabil doar niste evrei asa dupa cum stim care se plimba prin toata lumea, depun conturi prin strainatatesi devin miliardari peste noapte cu bani stransi rapid de la populatie. Nici acum nu se stie exact ce-au facut cu banii FNI, ca sa dau doar un exemplu. Taie de la copii si mame sau bunici,ca nu se mai satura de cat de bogati sunt.S-au ajuns saracii de ei.Dupa cum vedeti asa iubesc ei Romania si inteleg sa conduca acest popor, amarandul si mai mult si scurtandu-i viata.

Pentru ca-saroganti, rai, fara suflet si in acelasi timp si prosti.Ei se cred importanti si destepti pentru simplulmotiv ca s-au priceput la furat si vandut Romania. Cine a vandut-o la fier vechi??? Simplu, partidele politice.Interesul de fapt pe tot globul, este sa moara tot mai multa lume. Din 6 miliarde de oameni saq mai ramana vreo 3-4 miliarde.Cam asta se vrea.Se pare ca masonii din Israel si SUA, trag toate sforile.

Ganditi-va la FMI, cei acre sunteti de buna credinta si o sa-mi dati dreptate. Dar inainte de a spune ca nu crezi nimic, tu omule de rand cu 8-10 clase sau doar 4, explica-mi de ce trebuie sa mancam toate Eurile bagate in toate alimentele, ti-ai pus intrebarea cand te doare inima,ficatul, simti cum ti se scurteaza viata, vei continua sa bei coca cola cu o fiola de vin alimentar contra facut, sa cumperi atatea si atatea margarile hodrogenate facute din plastic si in final vei muri la 40=50 ani daca mai si fumezi??? Ti-ai pus acete intrebari? De ce oamenii cotrobaie prin gunoaie zi de zi? Iti spun eu draga,,Toma Necredinciosul”. Daca nu observi aceste lucruri inseamna ca ori esti securist mason sau evreu, ori faci parte dintr-un partid sau esti chiar prost. Poti sa fi tu psihologul lui peste, ca inseamna ca esti un papagal nenorocit daca crezi ca tot neamul romanesc tolereaza imbecilitatea voastra de parveniti.

Nebun esti doar daca negi ca esti roman desi te-ai nascut in aceasta tara. Nu va luati dupa toti evreii si parvenitii astia care se bat cu pumnul in piept dupa ce v-au furat revolutia si speranta la viata.

Si inca ceva. Ati uitat ca pe lumea asta caracterul conteaza mai mult decat banii. Ma pis pe toti banii vostrii de politicieni si lingai ce sunteti anti-romani. Si hai la lupta cea mare impotriva partidelor politice.Votati in 2012 PP (Partidul Poporului), ultima si singura speranta pentru Romania si cei necajiti, luptati impotriva guvernului mondial. Mai bine cu China decat cu SUA.O sa vedeti ca am avut dreptate.

Ce, nu v-ati saturat cat au scumpit alimentele alea din plastic pwe care le mancati si cu euri, de dati banii pe toate prostiile? Ce bine v-a facut fostul sau actualul guvern? V-au scumpit alimentele si taiat pensiile si salariile timp de 21 ani de la revolutie pana azi si urmeaza si mai rau.